DIENSTEN

Webdesign

>> COID


>> Flexservers


>> Gezonddirect


>> Netnation


>> Gebiedsgericht benutten


>> It-cap


Het ontwikkelen van websites (zie als voorbeeld de site waarop u nu surft) voor derden, is één van onze vele vakdisciplines in een scala van complementaire vormen van dienstverlening onder één dak.
Een website dient meer te zijn dan een klakkeloos overgenomen tekst uit een brochure. Het medium Internet dient optimaal gebruikt te worden bij de presentatie van uw bedrijf.
Het moet wervend en informatief zijn. Te vaak blijkt dat men uit onbekendheid met het kostenaspect, zijn bedrijfswebsite laat indelen door iemand in het bedrijf die dat ‘er even bij doet’. De resultaten zijn er naar: de uitstraling is nul komma nul. Jammer en een gemiste kans.
Educom doet dit voor u met het inzicht ingegeven door jarenlange uitgeef ervaring, opgedaan in ruim 16 jaar.
Meer weten? Neem contact met ons op.Educomplusdlma
  Voor opdrachten op het gebied van (web)design werkt Uitgeverij Educom BV nauw samen met het eveneens in Rotterdam gevestigde bedrijf DLMA. Door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise verzorgen wij, als collectief, het hele communicatietraject voor u, van concept/strategisch plan tot eindproduct, in print of via de digitale snelweg.terug terug   contact contact   home home
 

Meer Educom websites:
Vakblad Geotechniek
Geotechniek
Vakblad Vitruvius
Vakblad CostandValue

  Postbus 25296, 3001 HG  Rotterdam Tel 010 - 425 65 44 Fax 010 - 425 72 25 info@uitgeverijeducom.nl